fbpx

Gaby Blaaser beviel razendsnel: ‘Thuis op de bank, alles wat ik niet wilde’

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Gaby Blaaser (37) is ‘megasnel’ bevallen van dochter Isabella. Waar menig vrouw urenlang weeën heeft, kwam dit meisje in een kleine vier uur ter wereld. Het ging zo snel, dat Gaby het ziekenhuis niet eens haalde.

,,Het gebeurde thuis op de bank. Alles wat ik niet wilde, zeg maar’’, vertelde influencer Gaby Blaaser dinsdag tegen Radio 538-dj Frank Dane. Ondanks de pijn, beschrijft ze de bevalling als ‘magisch’. ,,Er was geen tijd voor het ziekenhuis. Dat was intens, maar heel mooi om mee te maken.’’

Isabella werd op 13 juni geboren, op de uitgerekende datum. Haar moeder heeft nu last van kraamtranen. ,,Als ik het piepende hondje van de buren hoor, huil ik al. Jeetje mina, wat voor gevoel je krijgt als je een kindje op je borst hebt liggen… Dat kende ik niet, en had ik niet van mezelf gedacht. Dat eerste moment was onwerkelijk. Ik kan het niet uitleggen. Bizar dat het zo, samen met je partner, kan groeien. Heel bijzonder!’’

Gaby heeft sinds vorig jaar een relatie met tattoo-artiest Robin. Volgens zijn vriendin heeft hij het ‘vaderschapstalent’. ,,Ik wil alles zien en overal bovenop zitten. Ik moet daar echt wat relaxter in worden. We kennen elkaar nu langer zwanger dan niet, dus het is wel heel leuk dat we nu weer leuke dingen met z’n tweeën kunnen gaan doen.’’ Of er een speciale tatoeage komt? ,,De tattoo-machine staat thuis, dus hij gaat dat zeker bij mij doen.’’

 

This article was originally posted by ad.nl

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De beste gezichtsmaskers voor een gezonde en stralende huid
Next post 3FM-dj Timur Perlin stopt tijdelijk met radiomaken